Beoordelingen van Pauls Eethuis Koog aan de Zaan

Recente recensies

5.0
susan
17 oktober 2021

Was weer erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anita
15 oktober 2021
Lianne
14 oktober 2021
Sahin
12 oktober 2021
Astrid
10 oktober 2021
Stefan Heijn
8 oktober 2021

Het eten was erg lekker en goed warm.

Amber
4 oktober 2021

Wij bestellen altijd de roti kerrie kipfilet en deze is altijd goed warm (heet) als deze bezorgd wordt. Ook de kwaliteit van de maaltijd is altijd hetzelfde: goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dj Hoffs
2 oktober 2021

We hebben gebeld om aan te geven dat de saoto soep naar gewone Hollandse kippensoep smaakte. Er zaten geen kruiden in zoals we gewend zijn in de saoto. Ik zou terug gebeld worden maar dit is niet gebeurd. Ben erg teleurgesteld omdat ik juist had gezegd, dit is de lekkerste saoto soep ooit, not dus!! Geen idee waarom ik niet terug ben gebeld maar dat is voor mij nu wel reden om nooit meer te bestellen. Uitleg waarom de soep zo vreemd smaakte was wel fijn geweest.

Jip
2 oktober 2021

Als jullie adverteren met gratis cola erbij dat is leuk maar dan moeten jullie die wel bezorgen.

René
27 september 2021

De 2de maal dat ik online eten had besteld en weer bij Paul’s. De 1ste keer was ook top, alleen niet echt warm. Maar nu? Heel warm en wederom heerlijk eten. Mijn vrouw en ik gaan zeker nog eens voor een 3de keer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Martina van Campen
25 september 2021

Het lamsvlees was wat aan de vette kant. De korma saus was daarentegen verrukkelijk!

Vera Hoogstra
24 september 2021

Keurig op tijd bezorgd en het was heerlijk

De boer
22 september 2021

Ik haal wel meer eten,maar nu alleen online.

Pieter
20 september 2021

Dit keer eens wat anders besteld. Nu lamsvlees. Dit was erg taai en waren grote brokken. Niet voor herhaling vatbaar dus.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Iwan Simonides
20 september 2021

Bestelling stond precies op de afgesproken tijd klaar….

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peter Schellingerhout
18 september 2021
V
18 september 2021

Service =9 Eten = 9 Afhalen of bezorgen = 9 Niks te klagen

M. Garcia
17 september 2021

Heerlijke roti, alleen een beetje weinig, ik kan mij herinneren dat het meer is geweest in het verleden.

Heuvel
12 september 2021

Eten was oké. De bezorging was rijkelijk laat.

R. van Hees
11 september 2021

Royale porties. Altijd lekker.

Tanju
10 september 2021
Martin Damm
9 september 2021

Wij hadden afgehaald; dat scheelde een half uur. Had overigens niet verwacht dat het eten zo goed zou zijn. Prettig verrast! Keurig op 1 van de 2 hoofdgerechten geschreven wat het was, prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Edwin
8 september 2021

Lekker eten, maar duurde wel langer dan verwacht en het Naan brood was uit een pakje. Dat kan echt niet als je bij een Indiaas restaurant eten bestelt...

Pieter
7 september 2021
Vlasman
5 september 2021

Top. Op tijd geleverd en erg warm. Kwaliteit was prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ton
4 september 2021

Had warmer gemogen en was ook minder pittig als voorheen beetje slap kwa smaak

Betlem
2 september 2021

Eten was goed, alleen de saus lag overal. Een beetje een zootje

Karin van Schaardenburg
1 september 2021

Lekker en werd snel bezorgd

Nihal
31 augustus 2021

Weer heerlijk gegeten, stipt op de door mij aangegeven tijdstip bezorgd. Eten was lekker warm en lekker

PeterL
31 augustus 2021

Heerlijk gegeten, voldoende, warm, alle gerechten smaakvol en anders. TOP

Bert Weggemans
30 augustus 2021

Keurig verpakt en veeeeeeel. En op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Martin
27 augustus 2021

Erg lekker en altijd netjes op tijd.

Sanne
27 augustus 2021

Ondanks dat ik later bestelde als normaal, was het er naar mijn idee best snel. In het verleden is dit anders geweest. Verder was het eten erg lekker as always. Roti mag van mij meer aardappel in en een stuk kruidiger. Ik zelf gooi er nog een lepel gele peper door, maar is vaak lekkerder als tijdens de bereiding meer smaak wordt toegevoegd. Maar ik wil niet klagend overkomen, want het is altijd voor herhaling vatbaar.

Jan Oranje
25 augustus 2021

Was weer heerlijk

Blanca
24 augustus 2021
Jeroen
23 augustus 2021

Anders maar Heerlijk !

Patricia ploeg
22 augustus 2021

Roti kerrie kipfilet gegeten en het was weer heerlijk. Altijd eerder bezorgd dan aangegeven. Top top!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Steven
19 augustus 2021

Pauls is the best :-))

Brigitte Willemse
19 augustus 2021

Weer heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan
19 augustus 2021

Altijd heerlijk eten en snelle bezorging. Top!

M
18 augustus 2021

Vond het vlees droog dit keer

Corina
17 augustus 2021

Eten was heerlijk en bezorging zelfs wat eerder dan aangekondigd.

Mulder
15 augustus 2021

De rotipannenkoeken waren in verleden standaard stuk groter en 2 van de 3 waren aan de droge kant

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M de vries
15 augustus 2021

Heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

R.van Heijningen
15 augustus 2021
vicky
13 augustus 2021

Lekker en snel

Simon
11 augustus 2021

Vriendelijke bezorger en weer heerlijk gegeten

Henk
10 augustus 2021

Opgehaald en heerlijk gegeten met het gezin. Kwaliteit!

Melle Hammer
10 augustus 2021
hammer
9 augustus 2021
Marcel
7 augustus 2021
Remy
4 augustus 2021

Heerlijk!

Corina
4 augustus 2021

Het eten was heerlijk en meer dan genoeg. Bezorging prima op tijd! Wij gaan hier zeker veel vaker bestellen.

Anthony
4 augustus 2021

Heerlijk eten. Gewoon de beste Surinaamse keuken in de omgeving.

Rene Uffelie
2 augustus 2021

Op aanraden van onze dochter, een keer online eten besteld en dus bij jullie. Heerlijk eten en een top bezorging. Bijna een klein min puntje: eten was net aan nog warm genoeg.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Simon
1 augustus 2021

Vriendelijke bezorger en weer heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Linda
1 augustus 2021

Heerlijke roti, goed warm, niet te vet, niet te zout en heel smaakvol! Ook precies op tijd bezorgd!

Alexandra
31 juli 2021

Heerlijk gegeten en snelle bezorging.

Henk
28 juli 2021

goede kwaliteit, ruime keuze voor ieder wat wils, Eten kan pittig dus heet , minder heet, mild etc. heerlijk!!

Pieter
28 juli 2021

Zoals we gewend zijn van dit eethuis; snelle en vriendelijke bezorging en heerlijk gegeten.

Q
26 juli 2021

Eten was warm en vers. Eerder bezorgd dan aangegeven dus top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kessel
25 juli 2021
P. Lammers
21 juli 2021

Complimenten, goed eten en sneller met bezorgen dan de opgegeven tijd.

Sander
20 juli 2021

Het was erg lekker en op tijd bezorgd.

Chiquita
17 juli 2021

Heerlijk gegeten

Molenaar
17 juli 2021

Duidelijk een andere kok. Veel minder smaak dan de vorige keren.

Wendy Duivenvoorde
16 juli 2021

Heerlijk eten, ruime keuze en voor een betaalbare prijs.

van Veen
16 juli 2021

Vergeleken met voorgaande bestellingen (roti) was het deze keer helaas een flauwe en smakeloze roti, veel teveel water/saus.

Riezwaan Muradin
15 juli 2021

Perfect!

Trijnie Dik-Hartman
14 juli 2021

Wij hebben uitstekend gegeten met de familie. Ik heb geen verbeterpunten. De bezorger was erg vriendelijk

J. Schouten
14 juli 2021

De portie"s mag wel iets groter. Heb extra portie besteld

Ronald
13 juli 2021

Normaal zijn we grote liefhebbers van de Palak Paneer, maar vandaag was deze minder, alsof de paneer oud of aangebrand was. Hopelijk een uitzondering. De roti was weer heerlijk als altijd. Bezorging netjes volgens aangegeven tijd

Simon
11 juli 2021

Weer vriendelijk bezorgd en heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bert van de Belt
10 juli 2021

Prima afhaalrestaurant. Uitgebreide keuze en hartstikke lekker. Prijs/kwaliteit verhouding is ook prima. Absolute Aanrader

Go
7 juli 2021

Heerlijk eten!

M Vlasman
4 juli 2021

Erg lekker en ook erg warm geleverd.

Gerda Heerema
30 juni 2021

De Moksi Meti was heerlijk met nasi. De bestelde patat was helaas klef en niet knapperig. Ik vermoed dat dat komt doordat het geleverd wordt in een dicht gevouwen papieren zak. De hitte kan nergens heen. Beter om het in een bakje te verpakken en de zak open te laten.

Patricia
25 juni 2021

Weer heerlijk gegeten! Mijn dochter en ik zijn allebei vegetarisch en er is ontzettend veel keuze. Alles is lekker! Toptent!

Martina
23 juni 2021

Heerlijk gerecht. Moest een uur wachten.

Marco Zomer
21 juni 2021

Beste Paul, We bestelden gisteren 4 porties chicken saag mild en waren helaas niet tevreden. Als liefhebbers hadden we de volgende opmerkingen: - gerecht was pittig en niet mild - slechts 1x gele saus meegeleverd (was nu niet nodig, was pittig genoeg) - gerecht was zeer zout - er zat nauwelijks of geen tomaat in verwerkt. Is belangrijk voor de smaak volgens ons Helaas bestellen we alleen nog als de chicken saag weer ouderwets lekker is!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Fam. Boon
19 juni 2021

Heerlijk gegeten, netjes verzorgd en precies op tijd.

Pieter
18 juni 2021

Heerlijk eten, redelijk snelle en vriendelijke bezorging.

Steef
16 juni 2021

Prima

Eveline
16 juni 2021

Heerlijk eten en snel bezorgd!

Karin
16 juni 2021

Gewoon weer heerlijk!

Anne
15 juni 2021

Bestel altijd hier. Echt super lekker! Goede kwaliteit eten en altijd heet 👍🏽

Gideon Meerhoff
13 juni 2021

Smaak van Roti was goed, maar vond hem wel flauw. Volgens mij was de Naan voorverpakt, smaakte in ieder geval niet vers. Chana Masala was lekker, maar mocht ook wat meer pit (kruidiger)

Van Praag
11 juni 2021
Nicoline
7 juni 2021

Ik heb zelf in een Indiaas restaurant gewerkt en ik kon het niet terugvinden in de Madras. Zowel de Roti Chili kipfilet en de Garnaal Madras smaakten hetzelfde. Zal hier niet zo snel meer bestellen. Het was een soort veredelde tomatensaus. Jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Elly
6 juni 2021

Alweer heerlijk gegeten. Dat kan geen toevalstreffer meer zijn maar is dus een kwestie van constante kwaliteit. Top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Candy
5 juni 2021

Top !

Jolien
2 juni 2021

Heerlijk eten!

Cc
29 mei 2021

Helemaal top

Riet van Gastel
29 mei 2021

Bestelling werd exact op de afgesproken tijd geleverd. Heerlijk gegeten! Toen we doorgaven dat de bestelde bami was vervangen door nasi, werd direct aangeboden om dit recht te zetten en de bami alsnog te komen brengen. Daar hebben wij niet voor gekozen (de nasi is óók heerlijk) maar het zegt veel over de uitstekende service van deze zaak. Een aanrader.

Anja
28 mei 2021
Martin
27 mei 2021

Uitstekende Roti en Butter chicken besteld. mn. butterchicken is erg goed!

Gina
25 mei 2021
Giovine
25 mei 2021

De prijs met de kwaliteit verhouding is erg matig. De twee patatjes die er bij besteld zijn voor 3 euro waren echt veel te weinig voor dat geld.

Saskia
24 mei 2021

Uitstekend Surinaams eten. Was een feestje!

Kirsten
24 mei 2021

Heerlijk eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Omar
23 mei 2021

Altijd lekker👍🏻

Pieter Kelatow
22 mei 2021

Prima

Rosa
20 mei 2021

Bestel hier al jaren en is zoals gewoonlijk weer heerlijk!

Peter
15 mei 2021
Margreet
12 mei 2021

Altijd heerlijke maaltijd en vlot en vriendelijk bezorgd! Heel tevreden, lekker gegeten

J.schouten
12 mei 2021

De vegatarische roti en met bruinebonen smaakte zeer goed.

Keith
11 mei 2021

Beste Roti van de Zaanstreek! Verder als je online besteld en een afhaaltijd opgeeft, staat het klaar om mee te nemen. Aan te bevelen.

ingrid_4444@hotmail.com
10 mei 2021

Het eten is altijd goed op temperatuur nog. Bezorging ligt eraan hoe vroeg je besteld en hoe druk 't is maar meestal redelijk op tijd. Kortom heerlijke roti.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

l.hendrikse@chello.nl
8 mei 2021

Heerlijk eten en bedankt voor het aanpassen van de bezorgtijd

P
7 mei 2021

Vanmorgen uit de nachtdienst rond 07.30 bestelling geplaatst. Het eten was heerlijk. En 17.40 ging de bel. 5 min te vroeg, helemaal super

Dora
7 mei 2021

Heerlijk weer. En snel Bezorgd.

Annelinde
7 mei 2021

Het was erg lekker, goed qua hoeveelheid. Het enige is dat ik via de mail doorkreeg dat het bezorgd zou worden om 18.50 uur en het was er al 18.20 uur. Dat vond ik wat minder handig, wilde namelijk net onder de douche stappen.

Marleen
7 mei 2021

Alles was erg lekker behalve de kiptandoori Deze was heel erg droog

Dominique
7 mei 2021

Stond op tijd klaar en weer heerlijk eten!

Jelle
6 mei 2021
Denise
4 mei 2021
Iris
1 mei 2021

Heerlijke roti! Zeer tevreden.

Sanne
29 april 2021

Het eten is heerlijk en de grootte van de porties is top! Het eten wordt altijd mega snel bezorgd en de bezorgers zijn erg vriendelijk. Wij raden het eten van Paul’s Eethuis aan iedereen aan!

Veenker
28 april 2021

Vegetarische Roti besteld, was erg lekker maar wel een beetje te heet, jammer. de veg. samosa's waren heerlijk

Erica
28 april 2021

Heerlijk gegeten!

Andre
28 april 2021

Eten was heerlijk en de bezorging was keurig op tijd

Haagsma
27 april 2021

Goed eten. Goed op temperatuur(afhaal) Precies op de afgesproken tijd klaar voor afhalen Voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M Vlasman
27 april 2021

Zeer lekker voor de kip chili is een aanrader.

Cis
26 april 2021

De kipfilet was erg droog. Het gerecht verder erg lekker.

Rita
26 april 2021

Heerlijk eten en snel bezorgd. Top

Sorcha
26 april 2021

Heerlijke roti! En nog goed heet bij aankomst (dit hebben we bij een andere roti tent nog nooit meegemaakt) dus vanaf nu alleen nog roti van Paul!

Anneke
21 april 2021

Zoals altijd: heerlijk!

B.J. van Eijk
20 april 2021

Smaakte goed en was warm genoeg. Heb zelf afgehaald na online bestelling. Stond op tijd klaar aan de bar.

Henk
19 april 2021

alles prima!! heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Patrick
19 april 2021

Weer heerlijke roti met kipfilet gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kaatje
16 april 2021

Toppie

Danny
14 april 2021

Goed eten, snel geleverd😁

Rosalie
14 april 2021

Erg lekker en supersnelle bezorging!

Jarka
12 april 2021

Heerlijke maaltijden. Veel keuze in vegetarische maaltijden. Ik haal altijd de maaltijden op. Ze staan al klaar op het afgesproken moment Het eten is altijd heerlijk. Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

S.J.B
12 april 2021

Ik ben al jaren tevreden klant van Paul's Eethuis. We bestellen vrijwel altijd 'roti kerri kipfilet' en het is altijd heerlijk (al ben ik een kaaskop en geen roti kenner) :) Het enige wat ik nog mis zijn meer afbeeldingen van alle gerechten op de website. Sommige gerechten klinken interessant maar heb ik nog nooit van gehoord.

CC
12 april 2021

Snel en prima bezorgd alleen viel het eten ons helaas erg tegen. Het was niet erg smaakvol (beide Surinaams gerecht besteld) en anders dan we gewend zijn. Het was een beetje saai allemaal, en erg zoet. Jammer, hopelijk volgende keer beter.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

SP
12 april 2021

Roti weer erg goed en bezorging snel! Bedankt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Renske
10 april 2021

Al jaren vaste klant, heerlijk gekruid eten van goede kwaliteit!

Joyce Werkhoven
10 april 2021

Het eten was goed en ook binnen het uur gebracht. Wat ik wel heel vervelend vind is dat alles onder de vet/jus zit.

Bastiaan
10 april 2021

Heerlijk eten, snelle bezorging

Anne
10 april 2021
Spr
5 april 2021

Heerlijk gegeten van de roti moksi, en was na levering nog heerlijk warm, en qua tijd tussen bestelling en levering top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sabine
5 april 2021

Lekker gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marijk
4 april 2021

Altijd perfect!! Djw

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Linda
4 april 2021

Heerlijk vers eten, voor ons precies gekruid genoeg, bami en nasi lekker en ook nog alles eens mooi op tijd geleverd!

Melanie
3 april 2021

Heel lekker en netjes op tijd geleverd.

Vethaak
3 april 2021

Top

Simon
2 april 2021

Vriendelijke bezorger en heerlijk gegeten.

Joop Daam
1 april 2021

Maaltijd was deze keer koud. We hebben hadden het opgehaald dus het is al koud meegegeven. Smaak was als vanouds goed...

Monique
29 maart 2021

Bijna twee uur gewacht en het eten was koud toen het eindelijk kwam. Jammer, dit zijn we niet zo gewend van Pauls eethuis. Tuurlijk is het druk op zondag maar daar moet je dan op anticiperen. Dit was gisteren een teleurstelling

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

familie N
29 maart 2021

Vanwege enorme drukte duurde het bezorgen ruim 1,5 uur later maar het eten was super vers en heerlijk van smaak. Dat maakte het lange wachten ruimschoots goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Natas
27 maart 2021

Superlekker!

Gert Molenaar
27 maart 2021

Het was allemaal prima in orde en lekker. Opmerking: jullie iOS app werkt niet, die heeft ws een servicebeurtje nodig!

NvT
27 maart 2021
Claudia
27 maart 2021

Het was weer heerlijk. Nog nooit teleurgesteld geweest.

Richard
26 maart 2021

Altijd lekker en op tijd bezorgd. Jammer dat de Roti Kip gehaktbal meer aardappels dan kip (3 balletjes) bevatte maar evenzogoed 4 sterren. We gaan toch voor de herhaling. :)

max
25 maart 2021
Vorst
24 maart 2021

Heerlijk. Aardig personeel

Joseph
22 maart 2021

eten was goed op tijd bezorgt en smaakten goed maar eten was koud en moest opwarmen in komie

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Monica
21 maart 2021

Heerlijk Indiase maaltijd gehad.

Kramer
21 maart 2021
Rb
19 maart 2021

Heerlijke vega roti

Manuel
19 maart 2021

Gewoon top!

Peter Thijssen
15 maart 2021

Zo als altijd ik heb heerlijk gegeten Groet Peter

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

jeannette
15 maart 2021

eten was kwalitatief prima maar werd bijna een uur later bezorgd dan was gevraagd. Als je dan een klant belt om dat mede te delen dan weet de klant ook waar hij aan toe is.

Gaby
15 maart 2021

Uitstekende roti

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Roy
14 maart 2021

Snelle levering en heerlijk eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

bianca
14 maart 2021

eten was heerlijk, goede porties, een aanrader. We komen zeker nog keer eten halen

Cindy
14 maart 2021

Heerlijk eten! Broodje was een beetje oud.

Pieter
13 maart 2021

Alles netjes en op tijd. Vriendelijke bezorger. De kip had iets minder droog gekund, de smaak daarintegen was wel weer lekker.

Pieter
13 maart 2021

Zoals gebruikelijk bij Paul's Eethuis, een snelle bezorging en weer erg smakelijk gegeten!

Jan
13 maart 2021

Eten was weer top, zoals al jaren. Vorige keer al aangegeven dat 5 kwartier wachten, terwijl ik op 10 min woon, en het eten daardoor lauw is niet leuk is. Nu was het wachten 1,5 uur en kwam de bezorger op de fiets en was het eten koud. Onacceptabel, ik pas even. Zou het dan via Thuisbezorgd. nl en zonder fooi sneller gaan.

Mariska
13 maart 2021

Zoals altijd super lekker eten en precies op de gekozen tijd bezorgd! Top tent!

Robert
11 maart 2021

Altijd heerlijke roti

Noella
11 maart 2021
Dora
10 maart 2021

Weer heerlijk gegeten.

Guus
10 maart 2021

Altijd heel tevreden maar wees toch eens wat royaler met de sambal, 1 zakje met 5 personen..... hoe dan?????

Jarka
6 maart 2021

Heerlijk en op tijd klaar. We hebben heerlijk gegeten. Dank u wel.

Pieter
5 maart 2021
John Waardenburg
5 maart 2021

Eten was heerlijk en prima op tijd

Marc leemans
1 maart 2021

Altijd perfect bij paul

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

adriana
28 februari 2021

de satesaus was erg zoet en daardoor de sate ook. De bami smaakte ook zoet, beide dus niet lekker. De kipcurry met bot helemaal goed.

Roeland Bos
28 februari 2021

Zoals altijd top!

Sebas
27 februari 2021

Eet al jaren roti van Paul's eethuis en het is al jaren heerlijk!

Peter
27 februari 2021

Smaakte goed, alleen was de bezorgtijden lang, volgens de dame aan de telefoon door de grote drukte. Bezorgtijd E-mail kwam pas binnen nadat de bestelling afgeleverd was

Sabine
26 februari 2021

Lekker gegeten. Wij hebben al in Purmerend eten gehaald toen Paul hier ook een eethuis had. En meest al Indiaas ons favoriet. Goed gekruid en goede kwaliteit.

Liza van der Kolk
25 februari 2021
Bert de Neyn
23 februari 2021

Smaakte weer als vanouds! En binnen de opgegeven tijd bezorgd.

Mars
23 februari 2021

Heerlijk gegeten

Pieter
22 februari 2021

Heerlijk gegeten. Met een half uur thuis bezorgd. Handig dat je de fooi voor de bezorger bij de bestelling kunt overmaken. Heb nog maar weinig contant in huis.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Michel
21 februari 2021

Heerlijk gegeten met ons gezin!

Jan
19 februari 2021

Eten was weer top en veel, maar hemelsbreed woon ik 10 minuten met de brommer van de toko, 2 min. Verder dan Station Zaandam. Een uur wachten en weer had ik lauw eten, jammer

Patricia Fleumer
17 februari 2021

Het was heerlijk!

Blom
16 februari 2021

Ik had de rijst met lam. Vorige keer was het heerlijk en nu was een gare klomp. Dus het viel tegen. We bestellen zeer vaak. Alleen deze keer klopte het niet

Paul
15 februari 2021

Smullen gewoon!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Xx
14 februari 2021

Om 16.00 uur besteld om.om 17.30 uur te laten bezorgen. Om 17.50 gebeld en toen kregen we te horen dat het onderweg was. 18.05 uur kwam het eten. Wel met excuses. Het eten zelf was prima in orde.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sharon
13 februari 2021

Snelle bezorging, heerlijk en warm eten!

Manuel
12 februari 2021

Top, snel geleverd!

Bert de Neyn
12 februari 2021

Smaak is uitstekend! Het viel mij op, dat de chicken Vindaloo, die ik altijd bestel, meer aardappel bevatte en minder Kip

Jan
12 februari 2021

Top, levering en kwaliteit van het eten.

Petra
10 februari 2021

Zelf met deze gladheid was het heerlijke eten snel gebracht.

M. Oosterhoff
8 februari 2021

Het was weer heerlijk.

Rita
7 februari 2021

Het eten van Paul is lekker . Aanrader !! Levering ook prima. 👌

Carianne
6 februari 2021

We hebben weer heerlijk gegeten. Deze keer curry lam madras en kip tikka. Zo lekker! Ook helemaal blij met de naan. Net als onze 1-jarige dochter die ervan heeft gesmuld. We blijven bestellen hoor, heerlijk!

Patrick
6 februari 2021

Om 18.35 besteld. Aangegeven aflevertijd 19.40 uur. Is al betrekkelijk lang, ruim een uur. Vervolgens na een telefoontje van mijn kant blijkt het ineens druk te zijn geworden en mag ik mijn bestelling over 5 minuten verwachten. Uiteindelijk wordt het geheel om 20.20 afgegeven en zitten we om 20.30 uur aan tafel. Dan zou het ook prettig zijn als er op de gerechten vermeld zou staan wat wat is. Zeker met meerdere soortgelijke gerechten en ook omdat er vegetarische gerechten besteld zijn. Dat heeft een reden, namelijk dat zij geen vlees willen. Daarnaast was er een kipgerecht bij met rijst waar 3 stukjes kip in zat en verder voornamelijk rijst. Al met al dit keer een teleurstellende ervaring. Zal me voorlopig wel even bedanken alvorens te bestellen.

Jarka
5 februari 2021

Goede keus voor vegetarische gerechten. Lekker gegeten. Het eten stond klaar toen ik het op het afgesproken tijdstip kwam halen. Aanrader!

Elisabeth
29 januari 2021

Helaas hebben we beiden echt enorm gebaald van het eten. Het kwam 1 uur en 20 minuten na bestelling maar we hadden er echt meer van verwacht. We hebben 3 happen gegeten en de rest is regelrecht de vuilnisbak ingegaan.. De naan is prefab, droog aan de binnenkant en vet aan de buitenkant. De Butterchicken een klonterige dikke saus met veel te veel zout . Mijn vriend had de moxie meti met nasi. Het vlees droog en in centimeters hoge ‘saus’ wat vooral naar ketjap smaakt met daarnaast de nasi, ook doordrenkt in eenzelfde soort bruine saus. Of het nasi is daar is over te twisten maar er liggen drie stukjes groen in. Ook veel te zout. Zo zonde! En dat voor €30,- euro. Ik hoop echt dat er verbeteringen kunnen worden gemaakt en misschien zijn jullie wel heel goed in andere gerechten maar wij zijn geneigd niet meer hier te bestellen. De bezorger was wel vriendelijk.

Edith
29 januari 2021

Heerlijke smaken; elk van de drie kipgerechten. Maar er mag wel iets meer kip in.👍

M. van Valderen
29 januari 2021

Ik had heel lang niets besteld. Altijd lekker.De maaltijden waren nu zo pittig dat we voornamelijk rijst en naan aten. Na klacht kregen we nieuwe maaltijden. Harstikke goed maar weer niet mild maar pittig en weinig kaas en veel goedkope doperwten. Ik denk dat er een andere kok is. Ik betekent hier niet meer.

Wilfred
28 januari 2021

Zoals altijd weer erg lekker. En ik weet de bezorgtijd ook. Geen verrassingen een dikke plus,ga zo door!

Jisse Ligtenberg
24 januari 2021

Heerlijk gegeten wederom, bezorging altijd goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Willem Jan Schouten
24 januari 2021

Heerlijk gegeten. Echt een aanrader

Angela
23 januari 2021

Jammer om dit te moeten zeggen, maar de roti en vegetarische roti waren erg flauw.

Petra
21 januari 2021

Volgens de afgesproken tijd bezorgd en heerlijk gesmuld. Dit was de eerste keer, maar zeker niet de laatste keer!

Anne
21 januari 2021

Lekker en snel

Pieter Kelatow
20 januari 2021

Welbekomen!

Marleen
19 januari 2021

Het vlees van zowel rund ketjap als de roti was erg droog . We vonden t niet lekker om te eten helaas.

Marjon Kroes
18 januari 2021

Top! Heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Angela
17 januari 2021

Top

Claudia
17 januari 2021

Gisteren weer heerlijk Roti gegeten. De smaken waren geweldig en het was meer dan genoeg! Aanrader

Han den Enting
16 januari 2021

Altijd lekker eten en deze keer ook wel heel erg snel bezorgd 🤗

Arjan Romijn
16 januari 2021

Het eten kwam zeer laat. Kreeg een bericht dat het 19:45 aan zou komen . Uiteindelijk na 20:30. Dat is op zich niet zo erg. Maar eten was koud ..

Lars
15 januari 2021
Kees
14 januari 2021
Dick
14 januari 2021

exact op tijd lekker eten gekregen, top

Fleur
13 januari 2021

Voor een hoog bedrag eten besteld en achteraf spijt. Droge kip. Harde taaie vis. Brood was bruin en slap. Was geen succes helaas, ben anders gewend.

Ploeg
13 januari 2021

Heerlijk gegeten keurig op tijd bezorgd

N.
13 januari 2021

Alles was prima in orde. Tip: schrijf bij het gerecht om welk gerecht het gaat, nu was het puzzelen tussen de roti kip, roti motsi en roti lam😉

Marleen
12 januari 2021

Heerlijk gegeten!!!

Helmig
10 januari 2021

Eten was heerlijk. We hadden 5 heerlijke gerechten. de verdeling over de gasten was lastig omdat aan de buitenkant niet was te zien welk gerecht het was Onze tip is dan ook vermeld per gerecht wat er in zit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Esther
4 januari 2021

Pauls Eethuis heeft ons een heerlijk en warm feestmaal verzorgd voor 5 personen precies op de gevraagde tijd geleverd. Het restaurant is een aanwinst voor de Zaanstreek.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hilco Schotanus
2 januari 2020

Top geregeld

Steef
2 januari 2020

Wat een top service!! Gisteren hebben we besteld echt heerlijk gegeten.

Han den Enting
1 januari 2020

Goede service via berichten via email Eten geweldig en precies op tijd langs gebracht .

Han den Enting
1 januari 2020

Eerst telefonisch gevraagd zijn jullie open op oudejaarsavond.Goed kort gesprekje. Vervolgens bestelling geplaatst via ,overzichtelijke makkelijke website.Eten geweldig en echt precies op de afgesproken tijd langsgebracht . Natuurlijk ook de bezorger niet vergeten ,met een goede fooi

Patrick van den Eeckhout
31 december 2020

Snel geleverd, netjes verpakt, goed op temperatuur en heerlijk op smaak. Wederom weer erg lekker gegeten.

frank RUPERT
30 december 2020

veel rijst en bami, weinig groeten en vlees. Niet echt slecht maar het viel me wel wat tegen

Edith
30 december 2020

Was weer heerlijk!

Wilfred
30 december 2020

Altijd erg lekker al zou de portie iets groter mogen, Een dikke plus!!!

Majorie
29 december 2020

Goed, lekker eten en binnen de tijd bezorgd. Voor herhaling vatbaar!

Pafort
29 december 2020

Bestelling incompleet na 2e keer bezorgen van fles wijn en restant bestelling kregen we een open gemaakte fles fanta

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Janine
24 december 2020

Erg goed Constante kwaliteit Heerlijke papadums ook! Ga zo door

Roeland Bos
24 december 2020

Zoals altijd super lekker en snel bezorgd.

Peter
23 december 2020

Lekkere Roti. Ik had er echt zin in.

Vita
22 december 2020

Heb extra pannenkoek besteld, maar niet gekregen. Jammer.

Patrick
22 december 2020
Anoniem
20 december 2020

Is altijd lekker, maar vond deze keer de kousenband waterig. En kerrie kip was wat flauw. Kip ketjap was goed. Nasi was uitgedroogd. En bakje gele sambal had gelekt en lag op zijn kop in de tas.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ronald
20 december 2020

Alles, zoals altijd, perfect !

Sven
19 december 2020
Pieter
18 december 2020

We hebben weer erg smakelijk gegeten! Top!!

Johan
18 december 2020

Was zoals altijd goed

Patricia
17 december 2020

Heerlijk gegeten, we hebben genoten van de lekkere Butter Chicken, Kip Madras en Roti! Nadat het keurig op tijd was bezorgd!

Eric
15 december 2020

Ik ben beter gewend van deze zaak. Naast dat de smaak flauw is, hebben we geen sambal meegekregen op een bestelling van 50 euro, geen fles wijn zoals beloofd en de bestelling was 15 minuten te laat terwijl we bijna 2 uur van te voren hadden besteld. Erg tegenvallend.

Rene
10 december 2020

Lekker en ongelooflijk snel geleverd.

Jeffrey
10 december 2020
Joan Keune
9 december 2020

Zoals altijd, fantastisch!!

Margret Heijnen
9 december 2020

Super lekker eten! Al vaker besteld en altijd TOP!

Robert
9 december 2020
Pieter Kelatow
8 december 2020

Houden zo!

Ruud
5 december 2020

We hebben al vaker besteld en altijd tevreden. Behalve gisteren. Het gerecht was hooguit lauw te noemen. Moesten het opwarmen in de magnetron. Normaliter zit er ook altijd zuur bij, wat dit keer afwezig was.

biersteker
4 december 2020

heerlijk eten en altijd snelle bezorging

Queen
2 december 2020

Smaak is altijd goed. Helaas wel koude roti dit keer. Beter met de auto bezorgen.

Eloise
30 november 2020

De roti was heel erg lekker. Ik vond alleen het rotti brood erg tegenvallen. Ik miste de vulling.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Margret
29 november 2020

Echt goed! Al meerdere keren hier besteld. Alles is lekker. Snel bezorgd. 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Daniëlle
29 november 2020

Heerlijke roti, goed op temperatuur en snel bezorgd

Heidi
29 november 2020

Heerlijke gegeten!

gerrit van dijk
27 november 2020

roiti met vlees was dit keer beslist niet goed. boontjes en aardappels waren oke vlees was gewoon super slecht , heb ik ook niet opgegeten. twijfel ook aan de versheid gort droog en vies van smaak, Geen reclame hoor . verleden keer was het el goed.

Neomi
26 november 2020

Heerlijk eten!

Cindy
25 november 2020

Roti: weinig smaakt en kip, veel vocht. Mokse meti: veel vet/vocht Erg jammer, was altujd goed. Prijs/kwaliteit ondermaats

Karin
25 november 2020

Heerlijk weer!

Ria
25 november 2020

Belling maar ook degene die het bracht was uitmuntend.

Dorette
25 november 2020

Lekkere tikka massala, medium pittig zoals besteld. Voor herhaling vatbaar

Mitchel
24 november 2020

Altijd goed optijd en altijd warm en heerlijk eten!! Echt een aanrader

Peter
24 november 2020

Het eten was heerlijk, alleen moet je er wel lang op wachten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sharon
22 november 2020

Heerlijk warm eten thuis ontvangen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kat
22 november 2020

Graag het minimum bedrag voor de bestelling verlagen! €30,- is bijna 3 maaltijden en dat is voor 1 of 2 personen te veel of het bedrag te hoog. Bestel nu kleine dingen bij die ik weggooi!!

Blanca
22 november 2020

Food was delicious and the delivery right on time. Will order again! Thank you!

Agnes
22 november 2020

We hadden roti kip het was super lekker Een goed gevulde bak

Rico
21 november 2020

Altijd lekker en betrouwbaar. Ga zo door!

AS
20 november 2020
Jarka
19 november 2020

Heerlijke vegetarische gerechten. Mijn bestelling stond klaar toen ik hem kwam ophalen. Ik werd in het restaurant geholpen door een aardige, hulpvaardige dame. Aanrader!

Agnes
18 november 2020

Binnen het uur bezorgd en heeeeerlijk gegeten ! TOP !

Anita
18 november 2020

vijf sterren voor eten en bezorging keurig op tijd!

Trijnie Dik-Hartman
18 november 2020

De bezorging was keurig op tijd. Nette beleefde bezorger. Het eten was erg lekker en goed heet afgeleverd. Compliment.

Pascale
16 november 2020

Eerste keer besteld, voor herhaling vatbaar. Heerlijk eten, bezorging was op afgesproken tijd en vriendelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Esther
16 november 2020

Lekker gegeten, snelle bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sandra
15 november 2020

Een echte aanrader (roti kip kerrie )en op tijd bezorgd.

Rob
14 november 2020

Heerlijke roti kipfilet en gemakkelijk op de door jou gewenste tijd afhalen

Mario
13 november 2020

Super geregeld. Heerlijk gegeten. Na bestelling perfect op tijd en eten goed op temperatuur. Zeer zeker voor herhaling vatbaar.

Dorien
12 november 2020

Roti was heerlijk en precies op tijd bezorgd.