Beoordelingen van Pauls Eethuis Koog aan de Zaan

Recente recensies van Pauls Eethuis Koog aan de Zaan

4 sterren na 387 reviews

, 15-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging De bestelling was van een goede kwaliteit

, 13-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

je hoeft niet lang op je eten te wachten en het eten is erg goed

, 09-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en keurig op tijd en warm

, 08-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals we gewend zijn weer heerlijke roti gegeten. Bezorging was ook weer goed voor elkaar,

, 07-12-2018

Kwaliteit:

Rating

het spijt ons om een niet positief commentaar te geven. we hadden het er voor over om 25 min in de auto te zitten en dan lekker Surinaams te verwachten. we vonden de prijs en kwaliteit echt niet ok. ook waren de roties vergeten bij de 2 rotie gerechten. we hadden 3 verschillende schotels en nog wat extra pom, zuur en sate saus, gelukkig maar anders was het helemaal saai in de verwachting dat dit genoeg was. de porties waren klein en alles proefde t zelfde. Sorry maar wij komen niet meer terug, en bij de opmerking dan krijgen jullie volgende keer 2 extra roties??? daar zitten we dus ook niet op te wachten. echt jammer eten met zn 3tjes voor €50 verwacht je toch wat meer variëteit en kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-12-2018

Kwaliteit:

Rating

De 2 verschillende gerechten smaakte nauwelijks naar iets, waarschijnlijk veel te lang verwarmd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima en geen lange wacht tijd eten erg goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Echt lekker "Chicken butter" met rijst

, 01-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer héérlijk! Het lijkt ook wel steeds lekkerder te worden. Snel bezorgt en heel erg heet van temperatuur. Top

, 30-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker. Altijd op tijd. Kortom PERFEKT

, 30-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veel keuze in diverser gerechten. Heerlijk eten en snelle bezorging. Top,

, 25-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer voortreffelijk. Snelle bezorging en niet onbelangrijk, het eten was nog goed heet. Voor herhaling vatbaar!

, 19-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen regelmatig bij Pauls eethuis, en we zijn nog nooit teleurgesteld. Constante hoge kwaliteit, en altijd vlot bezorgd ( meestal 30 min ) . Perfect !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten. Goede kwaliteit. Snel bezorgd en goed warm.

, 12-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Was lekker

, 03-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd en erg lekker.

, 27-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten, bezorging was stipt op tijd. Zoals aangekondigd in de mail.

, 26-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is vind ik totaal niet lekker ,heb een saoto soep besteld dat gewoon naar zure soep smaakt ,en die roti smaakte gewoon niet naar echte roti 😭had telo ook erbij genomen die cassave smaakte. Niet vers en bakkeljauw was te zoet. Enige dat ik lekker vond was de saté .heel jammer voor me geld en ik als Surinamer ken de smaken te goed om te eten als een gerecht smaakvol is of niet . Ik kook zelf 10 keer lekkerder dan jullie nooit meer 👎🏽

, 26-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk weer, en warm en steeds de constante zeer goede kwaliteit.

, 22-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Twee gerechten besteld. Na een uur en 32 minuten (niet na 55 minuten zoals vermeld) een lauwe roti en een warme roti ontvangen. Ik vind dit slechte service.

, 22-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Online bestelling binnen half uur geleverd. Genoten van smakelijke roti rund- en lamsvlees.

, 10-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed, en snelle bezorging.

, 06-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, meer dan voldoende en mooi op tijd bezorgd. Top!

, 30-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nu 2 keer eten besteld en erg goed bevallen. Erg smakelijk en ruime porties. Zeker en aanrader!

, 27-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was prima...alleen zat er geen fles wijn bij terwijl t dik over de 40 euro was.

, 25-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top weer en wederom ruim op tijd bezorgd!

, 22-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bestelling was goed maar vond het eten wat minder

, 20-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten hebben we geen klachten over Alleen als je via hun site bestelt en je klikt aan dat je als extra het gratis Het cola blikje krijgt dan moet die ook wel bij je bestelling zitten dat was helaas niet het geval deze x hopelijk volgendex beter

, 15-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had 1 roti kip filet en 1 roti lamsvlees besteld heb 2 roti kipfilet gekregen.

, 10-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten, beter dan vorige keer. Toen dreef de roti in teveel vettige saus en was er weinig vlees. Nu was hij wel goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was zeer goed, en het was sneller bezorgd dan de aangegeven tijd.

, 08-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd top

, 06-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Net als eerder weer netjes bezorgd en heerlijk gegeten

, 02-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon super

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer besteld, Roti kerrie kip. Super vers, warm en echt heerlijk! Wij gaan hier vaker bestellen

, 28-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Nasi moksi meti besteld. De kip was droog en sperziebonen in plaats van kouseband. De smaak was goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Prima en lekker eten. Het eten kwam eerder dan de aangegeven tijd in e-mail. Was even verwarrend maar heerlijk eten

, 13-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel geleverd. Binnen een half uur dat is absoluut "zsm"! Van de roti kip kerrie hebben we beide heerlijk van gesmuld! Zéker voor herhaling vatbaar en voor anderen een aanrader! Klasse!

, 12-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker Indiaas gegeyen. Jammer dat geen garlic- naan hebben.

, 10-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het eten is heerlijk en de bezorging is helemaal top.. zoals altijd 😀 ze krijgen van ons een 10

, 10-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk!

, 05-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Was super lekker en werd leuk geholpen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was oud en gort droog! Bezorging super snel.

, 26-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet voor de eerste en ook niet voor de laatste keer heerlijk eten voor de koopavond!!!

, 22-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke roti gegeten op van tevoren aangegeven tijd. Top!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Heeeeeerlijk telo en bakeljauw

, 17-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst besteld en heerlijk gegeten nadat het netjes op tijd en door een hele vriendelijke bezorger was bezorgd.

, 17-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Alleen de gratis cola zat er niet bij. Evengoed 5 sterren

, 12-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Petjil is geen grote bak met dunne pinda saus sperziebonen en taugé. Kip was erg lekker gebakken. Nasi bestond alleen maar uit sojasaus zeer zout. Ik heb dus alleen kip gegeten de rest helaas weggegooid. Zonde van mijn geld.

, 10-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk. Perfect op tijd en bovenal nog erg goed warm!

, 01-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de tweede keer is niet de bestelde kipsaté tandoori geleverd bij de palak paneer (die heerlijk is trouwens), maar de saté met pindasaus. Tip aan de zaak: check welke saté er wordt besteld, of verander de benaming

, 25-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Roti was beetje droog. Weinig saus, veel aardappel en weinig kip. Verder prima verder zoals altijd. Bezorgen kwam later als verwacht

, 22-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed verpakt. Snel bezorgt. De curry was lekker. De roti had iets meer smaak mogen hebben. Graag volgende keer sambal erbij voor de roti. Het gratis drankje miste helaas.

, 19-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat jullie beloven komen jullie ook na. 18.15 uur is 18.15 uur dus niet eindeloos wachten, het eten was warm en de kwaliteit prima !!! plus vriendelijke chauffeur

, 19-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima zoals altijd

, 18-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Wat een heerlijke Roti kipfilet. Ik kom terug.

, 18-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gister toch een bestelling gedaan, ondanks dat het vorige keer erg tegenviel. Weer een tegenvaller. de teloh was niet vers, leek wel 6x opnieuw gefrituurt te zijn, de bakkeljauw waren grote bonken. de roti was meer soep en het bakje kouseband was zoooo zout!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd heerlijke roti !

, 31-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Versheid minder en beide hele avond buikklachten gehad helaas van de rotti vaker gehad en altijd lekker nu helaas minder

, 14-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Prima eten en bestelling ruim op tijd klaar om op te halen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was super lekker!!! Goede kwaliteit en snelle bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk!!!! En op de afgesproken tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestel vaakkoord en altijd perfect. Nu was de bami helaas met veel harde, taaie stukjes, alsof het oud was.

, 15-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zowel het Indiaas als het Surinaams eten is heerlijk en met liefde klaargemaakt en dat proef je....! Wij bestellen hier al jaren regelmatig en in al die tijd is de kwaliteit super gebleven. Ga zo door Paul....!

, 14-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De roti was zoals altijd perfect Maar de pasteitjes waren erg klein En van de telo was de cassave niet lang genoeg gebakken en vind de porties te klein tegenover het bedrag

, 09-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd en heerlijk eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Vanaf de website Indiase kipgerechten besteld om af te halen. Het eten was bijna klaar toen ik aankwam. Het stond dus niet af te koelen. Het eten was verrukkelijk. Geen verbetering noodzakelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging zou om 19:05uur zijn maar ze waren er pas om 19:45uur. Dit vond ik jammer maar de kwaliteit van het eten was prima.

, 25-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd, Ruiz voldoende en lekkrr, wat meer wil je?,

, 22-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en snel bezorgd!

, 21-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk, voor herhaling vatbaar. Goede en snelle service

, 20-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker eten en hele goede srevice

, 13-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Eten helemaal goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De roti werdt optijd bezorgt. Het eten was ook lekker. Wat ik alleen jammer vondt is dat jullie boontjes hadden gebruikt i.p.v kouzeband wat er eigelijk in hoort.

, 09-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen regelmatig roti hier. Dit is de eerste keer dat het lamsvlees niet goed was. Volgens ons was het gewoon rundvlees en geen lamsvlees. Dit vlees was veel te hard. Voor de rest altijd prima eten gekregen. Snelheid was gisteren ook prima!

, 09-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was prima op tijd, denk de maaltijd ietwat te lang in de magnetron omdat de kipfilet en het ei in één hoek heel hard was geworden. Deed verder niets af aan de smaak. Was prima. Alleen jammer dat ze er vroeger gratis sambal bij deden. Nu niet meer :( Bezorging was sneller dan aangegeven.

, 08-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies optijd. En lekker gegeten. Compliment aan de kok.

, 06-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling kwam 35 minuten later dan geschatte tijd. E-mailbevestiging kwam een uur daarna.

, 28-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de tweede keer is het eten bijna een half uur te laat bezorgd terwijl de bestelling ruim op tijd gedaan is.

, 26-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger was wat later dan gepland, maar het eten was weer zoals altijd uitstekend👌🏼

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg lekker maar kwam pas na 1 uur en 15 minuten. Er was een verwachtte bezorgtijd per mail doorgegeven maar de bezorger kwam uiteindelijk 40 minuten later. Er werd ook geen contact gezocht met ons om door te geven dat het later werd. Ik moest zelf bellen om na te vragen waar het eten bleef. Erg jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk!

, 16-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was jammer genoeg erg droog. Ben ik niet gewend van jullie.

, 11-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen heel vaak maar deze keer vond ik het matig de roti pannenkoek was droog en zat een rare smaak aan de saus was er niet aardappels waren pap kip droog was gewoon te ver door daardoor niet zo lekker nog nooit gehad

, 10-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer heerlijk gegeten. We bestellen regelmatig. De bezorger was ruim op tijd en en heel aardig. De afstand is best wel een eindje Zaandijk-wormer maar het eten is goed warm.

, 09-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere rotti kip

, 05-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en uitzonderlijk snel bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed lekker eten en goede vriendelijke service door de bezorger

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Prima hoor en dat zomaar op een station. Paul ga zo door!

, 30-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging duurde nogal lang: ruim een half uur langer dan via de mail was aangekondigd.. maar het eten was nog net warm genoeg en viel zeker niet tegen.

, 28-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk. En zag er zeer smakelijk uit. De bezorging was vriendelijk en netjes op tijd ik zal zeker vaker bij jullie eten halen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was voortreffelijk!

, 26-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd smaakvol, snel en betrouwbaar. Bezorging prima, hier kunnen andere restaurants nog van leren.

, 24-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer prima. Bezorging op tijd en erg smakelijk.

, 23-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1 uur en 45 minuten bezorgtijd🤔

, 19-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten en op tijd gebracht.

, 15-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kip van de pomkipfilet met gebakken kip was veel te hard gebakken. En waar de kipfilet gebleven was? Ik ben geen kenner van pom maar dit was een kleffe lap die over de kouseband gedrapeerd was met daarbij dus die bijna zwarte kipkluifjes. Beetje jammer want de Palak Panir was wel lekker en over de vorige keren hebben we nooit te klagen gehad.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vind het eten bij jully altijd lekker , en op tijd wat je besteld , pluim vind ik dat

, 31-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Goed eten !

, 19-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten prima! Bezorging 20 minuten later dan afgesproken.

, 18-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was mijn eerste keer dat ik hier bestelde, maar ik was erg aangenaam verrast! De Roti was heerlijk en het eten was goed warm en snel geleverd. Top! Voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling van gisteravond was helaas niet volledig, de bestelde telloh met bakkeljauw was niet bijgeleverd.

, 09-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste roti van de Zaanstreek! Bezorging ook netjes en op tijd

, 06-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Meerdere keren bested. Qualiteit altijd goed geweest en ok keurig op tijd.een min punt, een keer een milde curry I.p.v. Pitting. was keurig opgelost.

, 05-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vondt het erg zout

, 03-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima timing en vriendelijke bezorging. Top. Wij zijn reeds jaren tevreden klant.

, 30-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon zoals we het kennen van Paul eethuis. Goede kwaliteit. Porties zijn wel kleiner geworden als voorheen.

, 27-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk jammer dat niet alle bestelde eten er bij zelar (gebakken banaan) en de bakjes eten hadden gelekt wat een smeer boel geeft

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vorige keer was ik erg ontevreden over de erg late bezorging maar...eerlijk is eerlijk..nu was de bezorging perfect en het eten zoals vanouds heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op de eerste plaats weer heerlijk gegeten Maar vind de samosa kip wel erg klein geworden!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker, voldoende, goed warm. Alleen volgende keer misschien iets meer jus/vocht bij de roti kipfilet was een beetje droog. Roti vrede was perfect.

, 12-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekkere Roti kipfilet. Goed gevuld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

, 29-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had Roti Kipfile Was een erg waterige saus Jammer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten op tijd klaar!

, 24-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en snel, al 15 jaar klant

, 23-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Door de drukte kwam mijn maaltijd een uur later en zonder een extra rotibrood ,jammer dat ik zelf moest bellen hoe of wat , de dame verontschuldigde zich omdat zij niet de afgesproken tijd niet op tijd zag en zo mij niet zelf belde , maar kan gebeuren en kreeg 2 blikje fris bij mijn bestelling en later op de avond hing er aan de deur een tasje met nog een gerecht met extra rotibrood en cola ( ik was op dat moment even bij de buren en heb de bezorger gemist) Vriendelijk bedankt !!! Ik blijf toch bij jullie klant en vertelde ook aan de bezorger dat het kam gebeuren en niet aan hem ligt maar aan jullie maar nogmaals dat het extra druk wordt onverwachts is van te voren niet te zien en jullie komen jullie klanten goed tegemoet Mvg Yvonne Wismam

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Op tijd klaar en goeie Roti

, 19-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle, correcte bezorging. Eten: goed warm, heerlijke smaken. Kortom: goed!

, 15-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Als altijd....TOP!

, 09-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer erg goed!

, 03-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is niet lekker. Ik bestelde saoto maar kreeg niet de Ketjap sambal erbij.

, 01-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tijd dat we de bestelling wilde was 18.30u.; na telefoontje van Paul's of het een kwartier eerder kon vonden we dat oke. Het werd echter een half uur eerder en dat vonden we echt wel jammer. Eten was prima, maar te gehaast!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer erg lekker.

, 26-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten, makkelijk te bestellen via de site en fijn de mail met evt aangepaste bezorgtijd. Tijd klopt altijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect op tijd en heerlijk heet op tafel. Smullen maar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Lang wachten tot het eten klaar staat dat is vrij normaal bij jullie en niet erg. Wel kunnen invullen dat de ophaaltijd 17.50 uur mag zijn lag nog niet klaar. Werd ingepakt werd er verteld? Inpakken duurt geen 20 minuten? Eenmaal thuis een roti vegetarisch meegekregen ipv roti kip?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en goed op temperatuur afgeleverd

, 28-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd door een vriendelijke koerier. Eten was erg lekker.

, 25-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Roti was weer lekker, maar waar was ons ei?

, 25-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer erg lekker en keurig op het gevraagde tijdstip.

, 24-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was erg goed eten, tanx. Alleen de beloofde Coca Cola zar er niet bij 😬

, 20-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

binnen afgesproken tijd bezorgd was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging heeft anderhalf uur op zich laten wachten. Jammer dat er niet even contact met ons is opgenomen om door te geven dat de bestelling wat later zou worden bezorgd.

, 05-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd super lekker en het eten is altijd goed heet bij levering. Zeker een aanrader!!

, 04-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

paar keer eten laten brengen . heerlijk en bij mij altijd op tijd. hulde

, 04-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is altijd heerlijk en dan heb ik het er wel voor over om iets langer te wachten. Waar het eten goed is is het druk. Maar we hebben weer genoten, was heerlijk!

, 01-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Elke keer weer is het eten heerlijk! Vriendelijke bezorging en ook altijd op tijd! De roti kipfilet blijft onze favoriet! Echte aanrader dit eten.

, 28-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bijna 2 uur moeten wachten. Op een donderdag avond. 19:10 besteld. 21:00 aangekomen. Heb zelf rond half 9 maar gebeld. Toen was de bezorger net weg werd er gezegd. Maar dat is altijd zo als je belt. Merk dat dit de laatste tijd vaker gebeurd bij Paul. Ze hebben het vast heel druk maar even bellen ofzo dat t later wordt of een email zou klantvriendelijk zijn. Dit zorgt er wel voor dat ik volgende keer iets anders ga bestellen. Kwaliteit is altijd super maar wachttijd onvoldoende.

, 23-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het smaakte heerlijk😊

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk, maar... als je één uur en veertig minuten op je eten moet wachten op heb je zo'n trek dat alles smaakt

, 22-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De roti pannenkoek zelf was lekker. De vegetarische groenten waren slap, sperziebonen ongaar, ei blauw gekookt zo hard. Werkelijk hoe durfden ze zoiets op te dienen. En dat voor 8,95! Kortom droevig! Bezorging gekozen voor onmiddellijk op de website, maar liet 90 minuten!!! Anderhalf uur op zich wachten. Kortom dat was de eerste en laatste keer dat wij wat bij Pauls eethuis bestelden! Ik was 22,85 kwijt, zonde van het geld.

, 21-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemáál top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

18.02 besteld. Na ruim een uur wachten (19.08) heb ik gebeld waar het eten bleef. Het was onderweg werd er gezegd... 7 min later werd het gebracht, terwijl we op 1 minuut rijden van Paul's eethuis wonen..... Jammer dat er niet even gebeld is om te zeggen dat er vertraging was. Onze zoon had een afspraak en is zonder eten vertrokken..... Dit ga ik dus niet meer doen.

, 02-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfecte kwaliteit, en nette levering, alles goed warm ! 4 i.p.v. 5 sterren omdat de prijs de laatste jaren toch wel snel omhoog is gegaan, maar de kwaliteit is zeker 5 sterren waard ! Pauls eethuis = aanrader !

, 30-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg smalelijk

, 29-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer lekket

, 28-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hadden rechtstreeks via de site besteld helaas hebben wij 2 uur moeten wachten op ons eten 3x gebeld. Het eten was wel erg lekker. Maar als het standaard 2 uur duurt dan bestel ik liever niet meer!

, 25-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles zo als afgesproken. Lekker roti.

, 18-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorger had geen wisselgeld. Bij het online bestellen aangegeven met contant geld en het bedrag erbij te betalen. Niet zo handig.....en vervelend. Er zaten grote stukken peper in de Roti wat het te scherp maakte. Jammer want meestal is het eten erg lekker en de bezorging prima.

, 17-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer voortreffelijk.

, 16-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd en heerlijk eten!

, 13-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, op tijd en warm bezorgd!!!

, 08-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd

, 06-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten Supersnelle bezorging Vriendelijke bezorger Vr gr leen

, 05-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik werd keurig gebeld, met de melding dat er iets later bezorgd zou worden. Eten was heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heel erg smakelijk.

, 30-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorgen duurde te lang dus gebeld het te komen halen. 20 min werd er gezegd! Komt mijn man aan is het nog niet klaar. Uiteindelijk hadden we het gewoon kunnen laten bezorgen, dan was het er eerder dan halen. Daarbij had ik aangegeven bij opmerking geen aardappelen bij 1 roti te willen. Thuis blijken beide met aardappelen. Erg jammer

, 30-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas viel het dit keer tegen... de chicken tikka massala was smakeloos en de kip erg stug en droog. De bezorging duurde erg lang, dit is wel vaker zo maar nu duurde het bijna 2 uur (17.50u. besteld/ 19.40u. bezorgd).

, 24-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk! Vriendelijke bezorger. Bedankt weer!

, 23-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker!!

, 19-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer erg lekker.

, 15-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was keurig op tijd en het eten was weer uitstekend!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

perfect eten

, 04-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging. Fijn de update via de mail Bezorger controleerde de bestelling aan de deur.

, 27-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten !!

, 22-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, een vrolijke bezorger, snel geleverd. Zeer tevreden! Ik bestelde twee aparte bestellingen na elkaar, maar toch werden ze allebei geleverd, zij het met enige tussentijd. Lekker gekruid en ook meer dan genoeg in een portie!

, 22-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten alleen soms wat weinig jus bij de roti maar de smaak is heerlijk!! Bezorging is snel.

, 18-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker

, 14-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De roti kipfilet geef ik echt een 10! Wederom heerlijk Gegeten!!

, 13-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Standaard een uurtje wachten bij bezorging. Dit is het meer dan waard. Heerlijk eten en constante kwaliteit. TOP

, 11-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed!

, 06-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Handig online bestellen. Keurig op gevraagde levertijd. Eten warm en bovenal ouderwets lekker!! Tip: aanklikbare beschrijving van de menukeuzes.

, 02-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

keurig geleverd en goed op tijd. vriendelijke bezorger.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vrolijke bezorger! En jullie eten is altijd heerlijk en vers! Ik bestel hier graag.

, 30-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gaan vaker weer eens wat bestellen. Eten was heerlijk en voldoende. Een echte aanrader

, 23-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en snel geleverd.

, 22-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd correct, goede bezorging en altijd weer voor herhaling vatbaar. Kortom, precies zoals het zijn moet!

, 19-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duidelijke website, eenvoudig bestellen, snelle bezorging, top!

, 19-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was wat minder dit keer. Vegetarische roti was erg droog en ook de moksi meti was niet geweldig dit keer. Volgende keer beter!!

, 12-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima, snel en lekker

, 09-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Roti saus mag wat meer op smaak, wat pittiger! Vlees lekker.

, 02-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op de bestelde tijd werd het eten bezorgd: super!!!

, 28-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Twee roti besteld. Met kip/bot en de ander met lam. Ook een moksi/metii en 2 sauto soep besteld. Wij alle 3 zijn van mening dat het eten te flauw van smaak is. Niet genoeg gekruid. Ook ontbraken de eieren in de sauto soep en groente snippertjes etc. Karig aangekleed. Temperatuur van het eten wel goed. Bezorging ook goed en heel duidelijk. Wij zullen bovengenoemde gerechten in iedergeval niet meer bestellen. Omdat wij toch anders gewend zijn qua kruiden. Ook jammer vonden wij dat er maar 1 setje sambal bijgevoegd was. Beetje weinig voor 2 stuks roti. Prijs/kwaliteit vinden wij persoonlijk onder de maat. Wel sympathiek her flesje wijn. Maar kan de teleurstelling niet wegnemen helaas.

, 18-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vandaag vier roti kip besteld. Vriendelijke bezorging eten was super!!! Bestellen snel weer. Groetjes vanuit Assendelft

, 09-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten (2x curry lam + butter chicken) en goede bezorging. was nog goed warm en in 3 kwartier ongeveer bezorgd

, 01-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling kwam een half uur later dan aangegeven. Het eten was niet echt heel warm. Smaak is prima.

, 01-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

precies op het afgesproken tijdstip was het eten er.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was wel oke maar n uur bezorg tijd vond ik al veel maar uit eindelijk heb ik nog eens 45 minuten langer moeten wachten op me eten Honger voorbij helaas

, 25-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De lekkerste Rotti van de Zaanstreek!

, 23-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1,5 uur moeten wachten op het eten (vanwege stukke scooter hoorde ik later). Dat was erg jammer. Eten was wel weer super lekker zoals altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top eten! Goede en snelle levering.

, 11-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Online bestellen en betalen, duidelijke communicatie van de bezorgtijd, tijdige bezorging. Lekker gegeten

, 10-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De gratis fles wijn was er niet bij.

, 08-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten. En niet duur, en op tijd!

, 07-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke roti. Eten nog hartstikke warm.. Voor herhaling vatbaar.

, 30-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten, netjes op tijd bezorgd.

, 22-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bestelde moksi meti maar dit was heel anders dan bij de surinamer in Amsterdam. Viel erg tegen. De sate vond ik vier lullige stokjes . jammer

, 20-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoaks altijd erg smakelijk.

, 16-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging te laat, ondanks 1.5 uur vantevoren bestellen. Garnaal madras was wat smakeloos met rubberen garnalen. Kip curry redelijk van smaak, malse kip, maar vrij waterige saus.

, 14-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurt ms iets langer dan de shoarmaboer maar dan krijg je wel een echt lekkere maaltijd. We bestellen er vaker en het is telkens een feestje! Ze hebben veel vegetarisch dus dat is fijn ;-)

, 13-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker

, 13-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had een andere soort nasi verwacht, maar al met al een top service en goede furu

, 12-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging keurig op tijd. Gerechten waren prima.Smaak goed en heerlijk warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nog nooit zo slecht Indiaas eten gegeten. De gratis cola was ook niet geleverd. Toen erover gebeld werd, liet ze ons wachten in het ongewisse. Ik denk gewoon vergeten dat iemand aan de lijn aan het wachten is....

, 28-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurt bijna altijd erg lang voordat het bezorgd wordt. Als je online besteld kun je kiezen uit een bezorgtijd maar die blijkt niet realistisch. Het komt waarschijnlijk omdat wij vaak op zondag bestellen en dan is het heel druk. Het zou dan wel fijn zijn als de bezorgtijd tijdens het plaatsen van de bestelling accuraat is.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten kwam een kwartier later dan gewenste tijd. Fles wijn ontbrak omdat die op was. Vriendelijke bezorger. Moksa meti niet zoals we het gewend zijn. Soort roti anders ipv surinaamse moksa meti.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb ruim 46.00euro betaald en eten kwam half uur later dan afgesproken tijd en was koud ook jammer.

, 28-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

15 minuten voor de afgesproken tijd geleverd, vriendelijke en nette bezorging. De Roti Kip met bot was top.

, 28-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Viel een beetje tegen. Was de vorige keer beter helaas. Sate besteld maar zat weinig vlees aan de stokken. De smaak van de roti met kipfilet was ook een stuk flauwer. Mis de kouseband ipv sperziebonen. En de eieren zijn blauw dus te lang gekookt.

, 27-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bij twee verschillende bedrijven eten besteld. Beide als aflevertijd 18:15. De bezorger kwam pas 18:35 aan waardoor mijn eten ( welke 18:10 geleverd was) lauw/koud was. Niet zo fijn, zo'n late levering.

, 26-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging kwam op de vooraf opgegeven tijd. Alles was weer heerlijk. Dit keer roti kip, seekh kebab kip, paneer pakora en samosa kip besteld. Voor herhaling vatbaar!

, 24-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Portie patat was de helft van wat we de virige keer kregen en lauw. De rotisaus waterig. Al met al teleurstellend.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker gegeten. Bezorging was op tijd en roti kip kwam zeer heet aan. Moesten zelfs nog even wachten met eten om het wat af te laten koelen dit is een dik + punt. Wij bestellen hier al een tijdje de roti kip omdat deze zeer lekker is.

, 13-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker eten en bezorging op tijd.

, 08-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd,erg lekker

, 02-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ondanks het rot weer was het eten op tijd. En het smaakte weer top. Paul en team bedankt weer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was ECHT HEERLIJK!!!

, 23-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten perfect, bezorging half uur later dan gevraagd.

, 16-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gebruikelijk! Goed en snel!

, 06-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Indiaas en Surinaams, heerlijke gerechten voor mij ruim voldoende porties, kan zelf de gradatie van pittigheid opgeven, goede keus in vega-gerechten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en snel bezorgd.

, 02-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima maaltijd die veel sneller hier was dan afgesproken.Dit is service.

, 29-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top. Smaakte heerlijk van mijn roti kip. Het eten was nog super heet toen het bezorgt was dat is al een dikke + punt. Je krijgt een goeie hoeveelheid en het eten was zeer netjes verpak. Deze keer netjes op tijd bezorgt. Ik ga hier zeker vaker bestellen. Zeer tevreden.

, 29-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten was prima, goed op temperatuur bezorging correct aardige koerier gr tot de volgende keer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling kwam keurig op tijd en was nog warm genoeg om meteen aan te vallen. Voor herhaling vatbaar.

, 18-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was ietsje vroeg, maar alles was nog heet toen we gingen eten, omdat alles heel goed was ingepakt. De roti was erg lekker. Kortom: voor herhaling vatbaar.

, 14-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten was erg lekker ,en de bezorging was op tijd

, 12-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hebben heerlijk gegeten dank jullie wel

, 07-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Paul en team het was weer heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten om 19:00 uur besteld. En was na 1uur en 20 minuten wachten toch erg lekker en zeer warm, had dat niet verwacht!!! Bestel hier zeker vaker. Wel zeer jammer dat het zo lang moest duren. Ging om 20:25 uur pas eten. De smaak was top..!

, 01-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten te zout en alles smaakt het zelfde. Andere kok?? Ook te duur. roti vrede € 9,50 maar nasi vrede € 13,50! Beetje rijst kost € 4,00??? Bestel er niet meer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na mijn bestelling kreeg ik een bevestigiing per email, waarin stond dat ik de bestelling rond 20:10 uur kon verwachten. Om 20:11 uur stond de bezorger voor de deur. Dat noem ik voor Nederlandse normen Deutsche pünktlichkeit. Een erg vriendelijke bezorger. Het eten was nog zo heet, dat wij het niet meteen konden eten. Het leek wel of het eten meteen uit onze keuken kwam: perfect! Het eten was erg lekker. Wij bestelden Roti kerrie kipfilet. Wij zijn zeer tevreden. K.Aydın

, 27-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekker!!!

, 23-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker,snel beetje veel jus maar wel goed

, 19-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit en als je op tijd besteld, wordt het ook op tijd bezorgd. In het weekend kan dit wel problemen geven.

, 13-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd is het eten goed. Maar vond het slecht dat ze een fles wijn etc geven als je besteld maar dit niet bij de aflevering zit. Beloof geen dingen als je ze niet nakomt en dit is niet de eerste keer dat dit gebeurd

, 10-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Online besteld deze keer, vond het erg overzichtelijk en makkelijk te bedienen. Eten was top, bestelling was ook op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst online bij Pauls bestelt. Het eten is en blijt altijd weer lekker! Bezorging keurig op de geplande tijd. Aanrader!!!

, 09-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker eten met voor mijn gevoel vrijwel geen onnodige toevoegingen, puur eten dus. Is blijven hangen dus kom zeker nog eens terug.

, 02-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bara was niet goed meer, het lamsvlees ook niet, heb voor 30 euro niet lekker gegeten,

, 30-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al jaren klant bij Paul, Heerlijk eten en vlotte bezorging!

, 24-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was gewoon heerlijk! En de bezorging was ook perfect! Ga meer bestellen bij jullie!

, 24-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1 roti kip met bot en een vegataische roti besteld helaas kwam het een half uur te laat dan de door hun aan gegeven tijd. (Normaal halen we het op maar even een keer echt makkelijk doen was niet sneller) de roti kip met bot maakte het woord met bot meer dan waar helaas smaak was wel verder goed alleen miste de kouseband hadden bij beide roti's spercibonen.

, 24-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer lekker. Vlotte bezorging door vrolijke bezorger én een gratis drankje erbij. Helemaal top.

, 22-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na vele malen vandaag echt supersnel gebracht, en alles 100% correct, de vegetarische gerechten bevallen ons uitstekend, absolute aanraders!

, 20-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas de bestelling een uur te laat. Geprobeerd telefonisch te annuleren. De telefoniste deed net of ze ons niet hoorde, terwijl we haar gewoon prima hoorde. 3 keer gebeld en de laatste keer sprak ze terug en legde de telefoon neer toen ze het woord annuleren hoorde. De service is dus zeer slecht. Het eten is ok.

, 20-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als altijd keurig op tijd en heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer top Paul en team.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vaak surinaams gegeten bij verschillende restaurants/afhaal zaken maar hier komt de smaak en bereiding van de surinaamse keuken heel dicht bij de surinaamse keuken zoals ik ze bij de surinamers gewend ben. Top. En een vaste klant erbij.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op zich is het eten prima. Alleen bara's zouden wel iets verser mogen. Beetje droog en hard. Ook de nasi is niet de Surinaamse nasi zoals de Surinamers hem maken. Pom en kip ketjap was prima!!

, 16-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb al vele malen besteld en het eten is lekker en goed . De bezorging is ook goed en het eten is altijd warm . Alleen op de internet side staat geen extra eii op de menu lijst. Graag aan toe voegen verder ga zo door.

, 14-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, snel bezorgd!

, 11-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De roti lam was van een andere planeet

, 10-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorger was vriendelijk en het eten was heerlijk.

, 28-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk, levering was meer dan goed, zelfs eerder dan aangegeven. ik raad paul's eethuis zeker aan bij mijn familie en vrienden.

, 24-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Rotti kipfilet 7,95 ik betaalde 8.95. Zou bestelling zelf halen 'maar Werdt bezorgd. Eten wel erg lekker.!

, 21-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Afgehaald, en het was zoals altijd weer erg lekker.

, 19-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk! Echt een aanrader!

, 17-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is smaakvol! Enigszins jammer dat de vegetarische gerechten bijna allemaal dezelfde gekruide groentenmix erbij hebben. En wat we best storend vinden is dat we altijd aangeven met hoeveel geld we betalen, maar dat de bezorger altijd moeilijk doet over het wisselgeld.

, 10-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De roti was te taai, het vlees ook.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten! Goede service en iedereen heeft weer zitten smullen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging pas na 2 uur, terwijl er een uur was opgegeven. bestelling voor de derde maal zonder blikje....wat dan na bellen em melden wel alsnog geleverd word...beetje jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

dit was mijn 2e keer bij hun. Ze hebben mij nog steeds niet van overtuigd dat hun gerechten lekker zijn. Roti besteld Weinig sperziebonen/aardappelen, roti bijna donker van kleur Dus voor de prijs dat ze vragen? Zeker niet doen!

, 03-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

smakelijk eten, wel erg weinig groenten. ruim op tijd voor de aangegeven tijd bezorgd

, 01-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en snelle bezorging Helemaal prima????????

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bezorgtijd was dit keer iets korter dan de vorige keer.Toen was dat 2,5 uur. We hebben de bestelling toen teruggestuurd omdat we al wat anders hadden geregeld.

, 26-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorgtijd was heel lang, anderhalf uur! Gelukkig was het net zo lekker als altijd!

, 24-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed

, 23-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snel en goed

, 21-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten! Altijd goede kwaliteit en heel warm als het bezorgd wordt. Het duurt wel altijd super lang.. Gemiddeld 1.45 uur. Maar het is het wachten waard!

, 14-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

10 van de 10 keer uitstekend eten en de goede bezorging mag ook genoemd worden! Absoluut aan te bevelen!

, 06-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is heerlijk. Met bezorgen gaat het zo vaak fout. Boven de 40 euro een gratis fles wijn. Geen fles te zien. Tevens 4 roti besteld en we krijgen maar 3 pannenkoeken. Ben geen klager maar dit is niet de eerste keer. De keer voorheen miste we een compleet menu. Voor mij niet meer.

, 04-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging doet altijd zo lang

, 03-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker eten! Nooit meer bij de Chinees :-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten. Bezorging was wat vroeg, maar beter te vroeg dan te laat.

, 31-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle en correcte levering, Zowel de Chicken Korma als de Roti Vrede waren top!

, 31-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De roti was als altijd erg lekker, goede porties en snel bezorgd.

, 29-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gebruikelijk alles weer top, heerlijk eten, warm bezorgd en bezorgd op het tijdstip dat ik had gevraagd: tevreden klant.

, 25-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bezorging keurig op tijd!

, 25-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere roti kipfilet! Vriendelijke en correcte bezorger, complimenten voor hem

, 23-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik haal hier al jaren regelmatig eten en het is elke keer weer perfect! Echte aanrader dus!

, 23-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten. Altijd voldoende. Patat voor de kinderen was alleen koud. Vriendelijke bezorger.

, 20-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten en vlotte bezorging. Hier kom ik terug.

, 16-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was echt goed verzorgt en lekker warm

, 09-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is goed van kwaliteit en erg lekker. Wij eten vegetarisch dus dan is het heel fijn dat er in de buurt zo'n goed afhaal- en bezorgeethuis is. Er zijn ook genoeg gerechten om uit te kiezen dus het verveelt niet gauw. Wij zijn er blij mee!

, 07-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd snel, warm en vers gemaakt. Fijne kwaliteit en goede smaken. We zijn nog nooit ontevreden geweest en bestellen zo'n 2 x per maand!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, goed verpakt en warm. Erg lekker! Aardige bezorger.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd bezorcht Het was ruim voldoede goed Ban smaak

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heel lekker. Porties genoeg om morgen nog een keer van te eten.

, 05-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten verslaafd aan de chicken-saag! flesje wijn altijd leuk om te krijgen. Misschien ideetje om klein snackje bij te geven als bedankje voor bestelling. Kun je eens iets proeven wat je nog nooit hebt gegeten. Groetjes

, 04-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer prima en precies op tijd bezorgd.

, 29-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij zijn zeer tevreden met de service en de kwaliteit van Pauls eethuis

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorgtijden mogen wel wat korter. En het gratis blikje zat er niet bij. Eten was zo als altijd prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed warm en smaakte heerlijk. Jammer dat beide maaltijden gelekt hadden in de tas was een kliederboel. Wel heel mooi op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, goede hoeveelheid, van mij zou er meer groente (kousenband) en minder vlees bij de Surinaamse Roti mogen.

, 23-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed en lekker eten, altijd goed warm en snel bezorgd

, 21-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

aardige jongen die het bezorg daar ligt het niet aan. smaak is ook prima van de roti, maar ik vraag zonder ei. en ik heb 2 uur moeten wachten. ook al is het druk hadden jullie dat kunnen terug koppelen en mij de keuze kunnen laten of ik zo lang had willen wachten. zeker kinderen met kinderen die honger hadden.

, 20-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurt steeds 1,5 uur voordat het eten er is. Dat vind ik echt te lang. Het eten is oké, maar niet bijzonder.

, 15-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was vast heel druk want het duurde vijf kwartier voor het rten bezorgd werd. Maar het was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd snelle bezorging en lekker eten

, 02-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, pittig gehakt en palak paneer. Top.

, 26-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op een dinsdagavond anderhalf uur moeten wachten op mn bestelling. Uiteindelijk kreeg ik een bestelling van een andere klant en moest ik nog een half uur wachten. Je krijgt geen drankje bij je bestelling zoals vermeld op de website. Kortom, teleurstellende service.

, 25-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na een uur wachten maar gebeld. Werd aangegeven nog 20 minuten te duren. Na 35 minuten werd het pas bezorgd. Dus totaal ruim anderhalf uur! Ook was het afgeprijsde gerecht gewoon volledig in rekening gebracht. Niet de eerste keer dat het zo extreem lang heeft geduurd. Kwaliteit eten is verder prima. Afhandeling en bezorging van je bestelling is belabberd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2.5 uur gewacht op mijn bestelling , en het eten kwam lauw aan , en de kipfilet was droog! heel jammer allemaal , voor ons geen vervolg meer .

, 19-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het duurde een uur voordat het eten bezorgd werd. voor een woensdagavond vind ik dat te lang duren. dit is vaker het geval.

, 17-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk eten!

, 10-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, en een snelle bezorging !

, 10-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was eerder dan gezegd was en zeer correct

, 07-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer prima , goede kwaliteit ,daarom komen wij steeds weer terug bij Pauls Eethuis... :-) De bezorging ook prima , een beleefde bezorger en precies op tijd ...

, 04-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij nemen altijd de heerlijke roti kerrie kipfilet! En vinden het super dat het altijd goed heet wordt bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Besteld om 18:19 via Sitedish. Bezorgt om 19:55 u dus een bezorgtijd van meer dan 1.5 uur. Ik vind dat echt niet normaal en ga hier ook niet meer bij bestellen.

, 09-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom zeer smakelijk!

, 02-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Meerdere maaltijden besteld. Allemaal lekker warm. Goed gekruid. Vooral de twee roti's erg lekker

, 01-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was prima bezorging duurde iets te lang bij de roti mag er meer aardappelen bij zaten er maar 3 in maar voor de rest zeker lekker eten

, 30-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten, maar lang moeten wachten (anderhalf uur). Gratis fles wijn ook niet gekregen.

, 29-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerrrrrr!!!

, 22-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd, hoogstaande kwaliteit. Bezorger was zelfs 5 minuten te vroeg- ook prettig!

, 17-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke roti!!!

, 16-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de moksi meti was lekker en ruim voldoende de bestelling kwam op tijd en de vriendelijke bezorger had een gratis fles wijn mee

, 09-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed om hier je eten te bestellen. :-)

, 31-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer bij Pauls besteld. snel en lekker, Rotti rund en kip masala, alleen banaan/sate en bara waren minder..

, 27-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed en altijd lekker

, 25-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het Indiaas eten was weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk, maar erg slecht dat het pas om 18:50 wordt bezorgd terwijl we om 17:10 hebben besteld

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en volgens afspraak geleverd. Top! Voor herhaling vatbaar

, 08-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor in Assendelft te bezorgen is best ver. Maar was redelijk op tijd en eten was heerlijk en warm. De prijs kan wel iets lager. Echt een aanrader. Top..!

, 03-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beter dan ooit! Sowieso het beste Surinaams/Indisch restaurant in de omtrek, was de roti en tika massala NOG beter dan voorheen. Absolute aanrader!!!

, 19-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het eten van paul is ontzettend leeekkkkeeerrrr!

, 15-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer verlate bezorging, Plastic kopjes van de Saoto soep waren aardig kapot en aan de lauwe kant en de patat ijs en ijskoud.. We zijn toch wel beter gewend van Paul's Eethuis! Graag zouden we inderdaad contact hebben

, 13-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat meer kip op de Roti zou het 5 sterren maken!

, 12-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het bezorgen duurde 1,5 uur.. terwijl er 1 uur was toegezegd.. het eten is een 8,5 waard

, 06-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten van Paul is altijd heerlijk. En de bezorging altijd op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.